Številka za klic v sili: 112

Pismo župana

V nadaljevanju se nahaja pismo, ki smo ga prejeli danes.

Spoštovane in spoštovani, lepo pozdravljeni.

To ne bo eno tistih pisem, ki v jedru in drobnem tisku nosijo cel kup navodil, kaj vse bi bilo potrebno že včeraj postoriti. Prav je, da nas v predalu vsake toliko razveseli kak prijazen dopis. Ta to zagotovo je.

V imenu Občine Zagorje se zahvaljujem vsem, ki ste tudi letošnji Miklavžev večer pomagali narediti v krasen dogodek. V središče Zagorja smo uspeli privabiti ogromno množico malih in velikih otrok in na njihova usta narisati nasmeh, kar je nenazadnje naš cilj. Uspel nam je še en Miklavžev sprevod. S skupnimi močmi smo ga izpeljali kot se za Zagorje spodobi – z odliko.

Hvala vsem in vsakomur. Za uspešno izvedbo tako velikih dogodkov namreč šteje prav vsaka malenkost in, kot kaže, nam je uspelo domisliti in obkljukati nebroj detajlov, saj je vse potekalo kot po maslu.
Če pa nam je kakšno opravilo vendarle ušlo malo po svoje, pa vemo, da so bili tisti večer poleg angelčkov v službi tudi hudički, in zna biti, da so nam jo kje zagodli, a ne tako zelo, da bi bilo to opaziti.

Lepo je biti del odlične ekipe. Upamo in verjamemo, da bomo prav kmalu skupaj pripravili spet nov uspešen dogodek. December je tu, priložnosti za to bo veliko.

Vse dobro vam želim v decembru in naprej.

Matjaž Švagan, župan