Številka za klic v sili: 112

Pismo ┼żupana

V nadaljevanju se nahaja pismo, ki smo ga prejeli danes.

Spoštovane in spoštovani, lepo pozdravljeni.

To ne bo eno tistih pisem, ki v jedru in drobnem tisku nosijo cel kup navodil, kaj vse bi bilo potrebno ┼że v─Źeraj postoriti. Prav je, da nas v predalu vsake toliko razveseli kak prijazen dopis. Ta to zagotovo je.

V imenu Ob─Źine Zagorje se zahvaljujem vsem, ki ste tudi leto┼ínji Miklav┼żev ve─Źer pomagali narediti v krasen dogodek. V sredi┼í─Źe Zagorja smo uspeli privabiti ogromno mno┼żico malih in velikih otrok in na njihova usta narisati nasmeh, kar je nenazadnje na┼í cilj. Uspel nam je ┼íe en Miklav┼żev sprevod. S skupnimi mo─Źmi smo ga izpeljali kot se za Zagorje spodobi – z odliko.

Hvala vsem in vsakomur. Za uspe┼íno izvedbo tako velikih dogodkov namre─Ź ┼íteje prav vsaka malenkost in, kot ka┼że, nam je uspelo domisliti in obkljukati nebroj detajlov, saj je vse potekalo kot po maslu.
─îe pa nam je kak┼íno opravilo vendarle u┼ílo malo po svoje, pa vemo, da so bili tisti ve─Źer poleg angel─Źkov v slu┼żbi tudi hudi─Źki, in zna biti, da so nam jo kje zagodli, a ne tako zelo, da bi bilo to opaziti.

Lepo je biti del odli─Źne ekipe. Upamo in verjamemo, da bomo prav kmalu skupaj pripravili spet nov uspe┼íen dogodek. December je tu, prilo┼żnosti za to bo veliko.

Vse dobro vam ┼żelim v decembru in naprej.

Matja┼ż ┼ávagan, ┼żupan